Kuvituskuva

Kaikkea kivaa kouluun!

PING! Meille on ilmaantunut uusi kuluttaja! Tai ei ihan uusi tietenkään, mutta tälle voi myydä kaikkea sitä, mitä vielä keväällä ei huomattukaan tarvitsevan. Koska kodissamme on uusi koululainen ihan muutaman viikon sisään, on postikin muistanut meitä räätälöidyillä kirjeillä.

Siis saimme ihan uuden ja ilmaisen puhelinliittymän, johon sisältyy ilmaista puheaikaa! Tämän tuotteen markkinoidaan turvaavan koulutie. Postin mukana lapsia sulostutti ja minua enemmän vihastutti karmaiseva vaaleanpunainen kuminen, ällö frisbee. Kaiken lisäksi se haisee ihan colalta. Mietin, palautanko frisbeen firman liikkeeseen vai onko se vain roskaa? Ja apua, mitä teen tuolle liittymälle?

Toisesta lähetyksestä, joka lupasi kaikkea kivaa kouluun, saimme (jo toisen) ilmaisen lukujärjestyksen ja kivan ristikon. Mainos sisälsi tietoa toisesta kännykkäfirmasta, koululaisvaatteista ja kaikesta muusta tuikitarpeellisesta, jota emme nyt tällä kertaa tarvitse. Miksi lukujärjestyksiä edes lähetetään jatkuvasti, kun se koulusta saatava riittää ihan hyvin?

Mainokset tulivat minun nimelläni, kuten varmasti monelle muullekin samassa tilanteessa olevalle. Koulun alkuun sopii reppu- ja penaalimainokset ihan kuten vauva-aikana vaippa- ja automainokset. Mainostajien harmiksi meillä kuitenkin piisaa reppuja, penaaleja ym. ym. jne. jne. ennestäänkin. Lisäravinteitakaan tuskin koulun takia tarvitsee syödä. Koulutie on myös todettu turvalliseksi kulkea ilman kännykkää. Ja ihan tosi, en halua stalkata poissa ollessani kotiani Vahti-sovelluksella.

Vaikka joulu ja koulu rimmaakin hyvin, kulutusjuhlaa ei tarvitsisi mielestäni aloittaa jo syksyllä. Kouluun meno on IhAn oikeAstI tosi jännittävää kaikille! Mielestäni parasta valmistautumista kouluun menoon on tsempata uutta koululaista olemaan rohkea ja iloisella mielellä, muistamaan hyvät käytöstavat ja ottamaan huomioon toiset. Niillä pötkii jo pitkälle ja koulussakin on näin paljon kivempaa!

Tagit: , , ,

Kommentoi

Site by Alpiini

Luontoliitto.fi
ÄOM-logo
mainoskupla.fi