Kuvituskuva

Dyykkausprojekti alkaa!

Olen 21-vuotias elämänjanoinen luokanopettajaopiskelija, asustelen Espoossa. Innostuin, kun minua pyydettiin kulutus.fi:n dyykkausprojektiin, jossa saisin tutustua aiheeseen ja kirjoitella ajatuksiani asiasta, joka minua on pitkään kiinnostanut.

Tiedostin dyykkauksen mahdollisuuden ensi kertaa omalla kohdallani, kun muutin pois kotoa. Kerran kävelin yhdeksän jälkeen erään lähikaupan roskisten ohi, kurkkasin sisään, ja löysin kaikenlaista herkullista samana päivänä vanhaksi mennyttä tavaraa. Ei tullut masu kipeäksi vaan täydeksi. Dyykkaus elämäntapana jäi kuitenkin vain ajatuksen tasolle.

Ensimmäiseksi päässä pyörivät tietenkin kysymykset siitä, miksi ylipäänsä dyykata ja onko se turvallista, eettistä ja niin edelleen. Oleellinen kysymys on myös, miten päästä alkuun. Dyykkaamisen aloittaminen yksin tuntuu haastavalta. Mistä löytää joku paikka ja sopiva aika ja uskaltaako sellaista aloittaa ihan itsenäisesti?

Tagit:

1 kommentti

  1. Minulla on sama homma, tekisi mieli kokeilla! Luin suosikki lehdestä jutun dyykkauksesta ja nyt tekee heti mieli mennä tomkimaan roskiksia! Yksin en uskalla välttämättä ryhytä kokeilemaan (varsinkin kun olen vuokralla alueella jossa tuppaa olemaan vähän epämääräistä porukkaa…), mutta onneksi minulla on kaveri joka on myös tälläinen ”viherpiipertäjä” ja ajattelimme, että kun muutamme takaisin vuokra kämppään aiomme kokeilla dyykkausta! :D

    Onnea ja menestystä sinulle! =)

Kommentoi

Site by Alpiini

Luontoliitto.fi
ÄOM-logo
mainoskupla.fi